Werkwijze

Bij FlexTask nemen we het detacheren van onze HR-professionals heel serieus. We streven altijd naar een langdurige relatie waarbij iedereen tevreden is: uw organisatie én onze HR-specialist.

Stap 1. Contact opnemen

Heeft u binnenkort een tijdelijke HR-professional nodig voor uw afdeling HR, P&O of PSA? Dan horen we dit het liefst zo vroeg mogelijk. Maar we begrijpen ook dat plotselinge uitval van een adviseur, business partner of manager door ziekte niet te plannen is. Belt u ons? Dan komen wij snel in actie om u te helpen.


Stap 2. Uw eisen vaststellen

Tijdens een gesprek stellen we vast welke kennis en ervaring de HR-interimmer moet hebben voor de werkzaamheden in uw organisatie. Vertel ons welke taken de interimmer zal oppakken, met welke systemen u werkt en of u andere eisen heeft. Op basis van deze informatie stellen we samen een zoekprofiel op voor uw ideale HR-professional.

 

Stap 3. HR-professionals voorleggen

Per e-mail ontvangt u de cv en profielbeschrijving van een of meerdere specialisten die aan uw zoekprofiel voldoen. U kunt er dus op vertrouwen dat deze HR-professionals zelfstandig de werkzaamheden in uw organisatie kunnen oppakken. Hierna is het aan u. Selecteer de specialisten waar u een goed gevoel bij heeft en maak kennis met elkaar in een gesprek of videocall.

Stap 4. Match? Contract tekenen

Wilt u – na een prettige kennismaking – een van onze HR-professionals inhuren? Dan bespreken wij de planning en stellen we een detacheringsovereenkomst op. Na het tekenen start onze specialist zo snel mogelijk, zodat uw HR-afdeling spoedig weer optimaal functioneert.

 

Stap 5. Aan de slag

Tijd voor de eerste werkdag! Uw nieuwe interim HR-, P&O- of PSA-specialist meldt zich bij u op kantoor. Dit is de beste manier om snel uw processen, mensen en organisatie te leren kennen. Hierdoor ontstaat een fijne samenwerking tussen uw eigen team en onze professional.

 

Stel uw telefoontje niet langer uit

Heeft u een (extra) HR-, P&O- of PSA-professional nodig? Des te eerder u contact opneemt, des te eerder uw HR-afdeling weer op rolletjes loopt. Bel 023 – 75 05 128 of stuur een e-mail naar info@flextask.nl.