Tarief Interim Salarisadministrateur

Overweegt u een salarisadministrateur op interim basis in te huren. Dan speelt ongetwijfeld ook het tarief daarbij ook een belangrijke rol. Echter is de kwaliteit van de payroll consultant in kwestie voor uw organisatie waarschijnlijk nóg belangrijker.

Wat kost een interim salarisadministrateur?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de ervaring, kennis en kunde van de betreffende payroll consultant. Simpel gezegd, hoe zwaarder het profiel dat u zoekt, hoe hoger het uurtarief.

Wij hebben ervaren salarisadministrateurs beschikbaar die uw organisatie tijdelijk uit de brand helpen om de maandelijkse salarisadministratie te draaien. Bijvoorbeeld in de periode dat uw eigen administrateur er tijdelijk niet is of de positie vacant is. Ook hebben we payroll consultants met ruime ervaring in het voeren van internationale payroll, expat verloningen of bijvoorbeeld het aansturen van uw payroll team. Daarnaast hebben we consultants die u helpen met het in kaart brengen van alle payroll processen en hoe deze verder te optimaliseren.

Het tarief van de betreffende salarisadministrateur is dus afhankelijk bovengenoemde factoren. Naast het uurtarief rekenen wij € 0,19 per kilometer ter dekking van de reiskosten. Een all-in tarief is ook bespreekbaar.

De juiste match

Belangrijker dan het kostenplaatje is de juiste match tussen hetgeen u zoekt en de interim salarisadministrateur in kwestie. Voor al onze consultants geldt dat ze over ruime ervaring beschikken op het vakgebied van de salarisadministratie. Wij werken slechts met medior en senior payroll consultants.

Zij zijn, mits beschikbaar, snel inzetbaar en afgezien van de normale inwerkperiode zijn ze vrijwel direct up-and-running. Dat mag u ook van een externe specialist verwachten, toch?

Heeft u op korte termijn behoefte aan een interim salarisadministrateur binnen uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op.