Interim HR specialist gezocht

Wij maken geregeld gebruik van interim HR specialisten en zijn daarom altijd op zoek naar ervaren HR professionals op.

Onze klanten zitten door heel Nederland en werken met alle bekende HR software systemen. Opdrachten lopen van 1 dag per week tot fulltime bezetting. De looptijd varieert per opdracht, van 1 maanden tot opdrachten met een veel langere looptijd.

De inhoud van de opdrachten varieert tot het tijdelijk ondersteunen van de afdeling HR wegens een vacature of ziekteverlof tot het wegwerken van opgelopen achterstanden door bijvoorbeeld een fusie of overname.

Het gaat om HR medewerkers, HR Business Partners, HR Managers, HR adviseurs, HR Generalisten & HR assistenten, geheel afhankelijk waar onze klanten behoefte aan hebben.

Samenwerking met HR professionals gaan wij altijd aan met een langdurige relatie als uitgangspunt. Hierbij vormt wederzijds vertrouwen de basis voor de relatie. Van onze professionals verwachten wij naast kundigheid en professionaliteit vooral dat het klantbelang altijd in het oog wordt gehouden.

Bent u actief als HR professional op interim basis dan willen wij u graag leren kennen. Stuur ons een email of meld u aan via onderstaand contactformulier.

Voor een actueel overzicht van de interim opdrachten waar we nu voor zoeken klikt u hier.