Interim HR

Tijdelijk een interim HR specialist nodig? Voor veel organisaties is het personeel vaak de grootste kostenpost. Een gedegen HR beleid is mede daarom van het grootste belang en een optimaal HR team de schakel voor een succesvol personeelsbeleid. Uw eigen HR medewerkers zorgen daar normaal gezien natuurlijk voor. Maar als dit tijdelijk niet kan dan wordt er een interim HR specialist gezocht. Die vindt u bij ons, FlexTask heeft voor uw organisatie een tijdelijke HR consultant beschikbaar.

Ervaren HR specialisten

Onze interim HR specialisten hebben allen een zeer brede ervaring op het gebied van HR(M) en daarnaast kennis van de meest gangbare personeelssystemen in de markt. Wij hebben consultants beschikbaar in heel Nederland.

Onze HR consultants zijn gewend om telkens weer een nieuwe organisatie binnen te stappen en te zorgen dat de processen rondom HR feilloos doorlopen of indien er problemen zijn, deze snel worden opgelost. Zij hebben ruime ervaring met vrij veel verschillende branches, cao’s, markten, softwaresystemen en zijn uiteraard op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving.

Een interim HR specialist inhuren

Wij helpen onze klanten als ze tijdelijk (extra) resources nodig hebben op de afdeling HR. Dat kan al zijn voor één enkele dag tot fulltime bezetting voor een langere periode. Op basis van uw situatie bieden wij een consultant die het best aansluit bij hetgeen u vraagt.