Interim salarisadministrateurs gezocht

Wij maken veelvuldig gebruik van interim salarisadministrateurs en salaris specialisten. We staan daarom altijd open voor nieuwe samenwerkingen met ervaren interim payroll professionals.

Onze klanten zitten door heel Nederland en werken met alle bekende salarissystemen. Denk bijvoorbeeld aan ADP, RAET, AFAS, Exact, SAP, Unit4, Centric, Visma, Nmbrs, Loket etc..

Opdrachten lopen van 1 dag per week tot fulltime, voor één enkele maand tot opdrachten met een langere looptijd. Ook hebben we geregeld incidentele opdrachten voor enkele losse dagen.

De inhoud van deze opdrachten varieert van het draaien van de maandelijkse salarisadministratie tijdens bijvoorbeeld ziekte- of zwangerschapsverlof tot het inventariseren van verbeter- en optimalisatie-slagen om deze vervolgens ook te implementeren.

Samenwerking met payroll professionals gaan wij altijd aan met een langdurige relatie als uitgangspunt. Hierbij vormt wederzijds vertrouwen de basis voor de relatie. Van onze professionals verwachten wij naast kundigheid en professionaliteit vooral dat het klantbelang altijd in het oog wordt gehouden.

Bent u actief als salarisadministrateur op interim basis dan willen wij u graag leren kennen. Stuur ons een email of meld u aan via onderstaand contactformulier.

Voor een actueel overzicht van de interim opdrachten waar we nu voor zoeken klikt u hier.