Detachering Payroll

Grofweg gezegd zijn er twee redenen om een externe salaris specialist in te huren. Er is binnen uw organisatie behoefte aan (extra) resources op uw salarisadministratie. Ofwel is er behoefte aan specifieke kennis en ervaring op een bepaald gedeelte van ons vakgebied. In veel gevallen betreft het overigens een combinatie van beide.

Extra resources

Mocht uw eigen salarisadministrateur tijdelijk of onverwacht uitvallen dan kunnen wij u een ervaren payroll consultant leveren die zorgt dat de salarisadministratie ‘gewoon’ doordraait en al uw medewerkers op tijd hun loonstrook en salaris ontvangen.

Dat kan alleen maar doordat onze payroll consultants zeer ervaren zijn en ervaring hebben met veel verschillende situaties, branches, cao’s en salarissystemen. Ze zijn op de hoogte van meest recente wet- en regelgeving en zijn gewend om zich een nieuwe situatie snel eigen te maken. Wij hebben consultants beschikbaar in heel Nederland.

Specialistische salaris kennis

Voor het maken van een optimalisatie- of verbeterslag binnen de processen op uw salarisadministratie kan het wenselijk zijn dat een externe payroll specialist de processen doorlicht en waar mogelijk verbetert of optimaliseert.

Bij de overstap naar een nieuwe omgeving of systeem kan het soms ook nuttig zijn deze overstap te laten begeleiden door een payroll consultant die bekend is met vergelijkbare situaties. Onze payroll consultants zijn bekend met alle gangbare salarissystemen, denk aan ADP, Visma/RAET, Afas, Centric, Nmbrs, Loket, Unit4, Exact, SAP etc..

Interim salarisadministrateur

Onze interim salaris consultants hebben heel bewust gekozen voor interim-werk, zij zoeken steeds weer de uitdaging om in een nieuwe situatie telkens te zorgen dat de salarisadministratie zonder problemen draait en de processen zo optimaal en efficiënt mogelijk verlopen.

Graag delen wij onze kennis en ervaring ook met uw organisatie. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.