Detachering

Al sinds 2006 leveren wij middels detachering interim salarisadministrateurs en HR specialisten. Bijvoorbeeld om uw huidige loonadministrateur tijdelijk te vervangen wegens ziekte of zwangerschap. Of bijvoorbeeld omdat u tijdelijk extra resources op de HR-administratie nodig heeft om de piekdrukte op te kunnen vangen.

Detachering interim salarisadministrateurs & HR specialisten

Onze salarisadministrateurs en HR specialisten zijn gewend om steeds weer binnen een andere organisatie tijdelijk zorg te dragen voor de payroll dan wel voor de HR processen. Ze beschikken over brede ervaring met verschillende organisaties, salarissystemen, HR-software, wet- en regelgeving, CAO’s, markten en branches. Hierdoor zijn ze steeds weer razendsnel up-and-running. Ook voor uw internationale payroll hebben wij consultants beschikbaar met ruime ervaring in internationale omgevingen, systemen en branches. Bovendien hebben wij in elke regio in heel Nederland consultants beschikbaar.

Tijdelijk specifieke ondersteuning op uw salarisadministratie of HR afdeling

Ook als u tijdelijk specifieke salarisadministratie- of HR-kennis nodig heeft is detachering de oplossing. Voor het maken van een fficiency- of verbeterslag, om processen te optimaliseren of om uw salarisadministratie of huidige processen en procedures eens door te laten lichten door een externe payroll of HR specialist.

Maar u kunt bijvoorbeeld ook denken aan extra ondersteuning tijdens de piekperiodes. Of om uw nieuwe medewerker in te werken en zo snel naar het juiste kennisniveau te begeleiden. De implementatie van een nieuw salaris- of HR-systeem vraagt ook geregeld om extra inzet van een payroll of HR specialist. Relatief korte projecten dus, met een hele duidelijk gedefinieerde opdracht.

Afhankelijk van uw specifieke behoefte kan detachering al voor één enkele dag, een traject voor enkele dagen per week gedurende enige maanden, tot zelfs een fulltime bezetting voor een langere periode.

De werkzaamheden worden in de regel bij u op locatie uitgevoerd. Zo zitten onze consultants midden in het hart van uw organisatie en leren ze zo uw processen, mensen en organisatie kennen en kunnen zodoende ook beter meedenken in oplossingen.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak over de mogelijkheden van detachering voor uw organisatie.